انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: برای نخستین‌بار در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر تهران، انتخابات به‌صورت تناسبی برگزار می‌شود و احزاب و جبهه‌های قانونی با فهرست‌های رسمی خود در رقابت‌ها حضور خواهند یافت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی زینی‌وند در حاشیه نشست رابطین انتخاباتی استانداری‌های همدان، زنجان، اصفهان و مرکزی گفت: در ادامه روند برگزاری جلسات آسیب‌شناسی و آموزش‌های انتخابات، امروز نیز میزبان مسئولان چهار استان دیگر بودیم.

وی با بیان اینکه یکی از مباحث جدیدی که در این دوره از انتخابات مطرح است، موضوع «انتخابات تناسبی» در شهر تهران است که برای نخستین‌بار اجرایی می‌شود، اظهار کرد: این مدل از انتخابات، تحولی در شیوه رقابت سیاسی در سطح شورای شهر تهران به شمار می‌رود.

رئیس ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: اگرچه در ادوار گذشته نیز جبهه‌ها و احزاب مختلف در انتخابات حضور داشتند، اما در این دوره برای نخستین‌بار احزاب و جبهه‌های قانونی با لیست‌های مشخص خود وارد عرصه رقابت می‌شوند و این فرصت را دارند که با تلاش و فعالیت مؤثر، سهمی از کرسی‌های شورای شهر تهران را به خود اختصاص دهند.

زینی‌وند تأکید کرد: از هم‌اکنون لازم است احزاب و جبهه‌ها فعال شوند، با دفتر امور سیاسی وزارت کشور و حوزه انتخابات در تعامل باشند و مشارکت هدفمندی را دنبال کنند. در این زمینه نیز نشست‌هایی نیز با احزاب برگزار خواهیم کرد تا زمینه گفت‌و‌گو و همکاری بیشتر فراهم شود.

وی افزود: برگزاری انتخابات تناسبی در تهران می‌تواند مقدمه‌ای باشد تا در انتخابات آینده، از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، با اصلاحات قانونی لازم، نقش احزاب را در سراسر کشور به صورت رسمی و پررنگ‌تر شاهد باشیم.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در جلسات آموزشی، موضوعاتی نظیر نحوه برگزاری انتخابات تناسبی، شیوه ارائه فهرست‌ها، برنامه زمان‌بندی و سایر موارد مرتبط، به‌طور دقیق آموزش داده می‌شود./ ایرنا

کلمات کلیدی: انتخابات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار